Premiär för Mercedes på Föllingen hotell

I lördags så samlades cirka 150 besökare och mer än 60 Mercedes-bilar för att dela med sig utav kunskaper och tips om sina bilar. Runt 20 försäljare sålde även reservdelar till bilarna. Det var första gången detta hände ute på Föllingen hotell.

Foto:

Kinda2016-06-13 15:00

Magnus och Lotti Andersson, ägare av Föllingen hotell, fanns på plats i kiosken, där det såldes räkmackor, kaffe och glass till besökarna.

– Det kom mer folk än vad vi trodde, jättekul med fint väder också, glassen går åt, Säger Lotti.

Humöret är på topp när en sådan samling av bilfantaster samlas på en sådan vacker plats.

Lars-Olof Tapper, som har åkt ända från Kalmar, åker på liknande evenemang två till tre gånger om året med sin Mercedes 250SE som står och skiner i solljuset. 

– Mercedesägare träffas varje helg någonstans i Sverige, särskilt under sommaren. Det är kul att träffa likasinnade personer och dela med sig av sina Mercedes historier, säger Lars-Olof och visar upp motorn för andra besökare. Denna bil är snabbast utav Lars-Olofs tre Mercedesbilar, Det gör också den till hans favorit i hans samling.

Nästa helg så hålls det i en dragspelsstämma ute vid hotellet. Över 100 musikanter kommer ut och delar med sig av sin musik. Det kommer finnas en stor scen, flera partytält och med erfarenhet från tidigare år så kommer det bli en väldigt trevlig stämning. Det kommer även hållas i kafékvällar varje torsdag i juli som skjuts av med en bakluckeloppis den 30 juni.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!