ICAROS spelade i Hornparken

Årets sista arrangemang på idrottsparken i Horn drog inte den mängd besökare som var önskat. De 54 betalande som däremot tog sig till Hornparken under lördagskvällen hade en trevlig stund till tonerna av ICAROS.

Lotta Roos, Horn Hycklinge IF diskuterar här med Maria Johansson, Kisa.

Lotta Roos, Horn Hycklinge IF diskuterar här med Maria Johansson, Kisa.

Foto:

Kinda2016-08-22 08:00

– Det krävs mycket jobb och många timmar för att hålla igång denna fina park vi har här berättar Horn/Hycklinge IF:s ordförande Lotta Roos och Christina Kallström, vice ordförande. Ett jobb som vi gärna gör för att kunna satsa på idrottsföreningen här samt för att kunna ge folket glädjen att besöka dessa kvällar. Vår förening arrenderar både fotbollsplanen och parken med visst renoveringsbehov och vi försöker så mycket som möjligt att själva samla ihop våra pengar genom bland annat dessa arrangemang i parken, fast en sådan här kväll blir det lite svårare. Vårt mål för att gå plus/minus noll i kväll var cirka 150 personer. Festerna med Rocka Billy och Nostalgi-tema går riktigt bra, men vi kan ju inte ha det hela tiden. Till nästa år får vi väl komma på några nya planer och infallsvinklar med våra arrangemang. Folket idag har så mycket att välja på att det blir svårare och svårare att locka hit dem avslutar de.

40-årsjubileum

Det östgötska dansbandet ICAROS var glada över att få komma tillbaka till idrottsparken igen. – Sist vi var här och spelade var nog i början på 90-talet säger Stefan ”Bamse” Billgren.

Bandet startades 1976 så vi firar 40 års jubileum, samtidigt som vår basist Tord Arnell bestämde sig för att sluta efter dessa 40år som gått. Själv har jag varit med sedan 1980 berättar ”Bamse”. Övriga medlemmar är Stefan ”Stisse” Svensson, Annelie Åkerlund, Hans Rosén samt Roger Carlswärd. ”Stisse” och Roger skrattar när de berättar att de återförenats här i bandet efter en massa år i andra konstellationer. Apropå att knyta ihop säcken säger ”Stisse” så är det lite kul med vår nya turnébuss, vi har köpt en före detta färdtjänstbuss. Känns mer anpassad för oss i många hänseenden nu när åren gått säger han med en glimt i ögat.

Kvällen erbjöd också två trubadurer ”Wenger & Leion” från Linköping som bjöd på svängiga rock och pop låtar i öltältet.

Icaros bjöd upp till dans.
Icaros bjöd upp till dans.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!