Hälsomässan redan fullbokad

Med en och en halv månad kvar är Hälsomässan i Hultsfred redan fullbokad med utställare. "Jag är förvånad att det blev fullt så tidigt", säger Emil Elofsson på Campus Hultsfred som arrangerar mässan.

Tomt i gatan i dag, men redan fullbokat till Hälsomässan den 10 november. "Jättekul", kommenterar Emil Elofsson.

Tomt i gatan i dag, men redan fullbokat till Hälsomässan den 10 november. "Jättekul", kommenterar Emil Elofsson.

Foto: Privat

Hultsfred2018-09-24 16:00

Det blev förvisso fullt även i fjol, men då bara några dagar innan. Så det var med stor förvåning Emil Elofsson tvingades konstatera att det redan är fullt med utställare – 65 stycken.

– Ändå har jag utökat antalet med fem från förra året i och med att jag tidigt märkte att intresset var så stort. Riktigt tänkt igenom ytorna, för att kunna erbjuda ytterligare några fler chansen att medverka under mässan den 10 november. Men när det är fullt är det fullt, vi vill ju gärna också att alla ska få chansen att exponera sig bra, och inte "gömma" undan dem, utan nu får alla plats i gatan, i restaurangen och i konserthallen.

Det är ju egentligen ett angenämt bekymmer, att inte kunna erbjuda alla som vill en plats under Hälsomässan som avslutar friskvårdsveckan. Det betyder att evenemanget uppskattas och behåller sin popularitet.

– Verkligen jätteroligt. Det var stort intresse redan första året, det brukar ju annars ta ett tag innan nyheter sätter sig, säger Emil Elofsson, som kan välkomna både nya och gamla utställare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!