Nu byggs det nytt servicehus

Ett nytt servicehus har slagits upp på Camping Hultsfred. Antje och Maik Rohde hoppas att de ny lokalerna kommer locka fler återkommande besökare.

Hultsfred2015-07-14 22:26


Det blev ett stort lyft för Camping Hultsfred när en kran under tisdagen satte ner modulerna av det nya servishuset. Tre år av planerande tog knappt en dag att få väggar. Bakom kiosken på Camping Hultsfred går det nu att se en röd träbyggnad. Ägarna Antje och Maik Rohde hoppas att servicehuset kommer komma igång innan den 24 juli då campingen kommer vara fullbokad. Helst redan till början av nästa vecka.
- Vi kommer att ta lite betalt för duscharna i det nya huset och hoppas på så sätt att det blir en jämn fördelning av gäster som använder de nya och gamla lokalerna, berättar Antje Rohde.
Anledningen till att paret redan för tre år sedan började planera ett nytt servicehus var den ständigt ökande strömmen av turister. I juni hade de 280 fler gäster än samma månad förra året. Förra sommaren fick ibland drygt 300 gäster samsas på campingens åtta duschar och åtta toaletter.
- Föra året var vi så fulbokade att vi fick ge anländande gäster valet att stanna och bo billigare om de badade i sjön istället för att duscha, säger Antje.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!