Gästernas betyg gav campingen fin utmärkelse

Hultsfred Strandcamping har fått en utmärkelse, som arrendatorerna hoppas ska leda till fler gäster. "Jättekul att veta att vi gör det rätt och att det uppskattas".

Rickard Hägglund och Erica Hammarlund fick bra recensioner från gästerna på Hultsfred Strandcamping. Det resulterade i utmärkelsen Travelers´choice 2021.

Rickard Hägglund och Erica Hammarlund fick bra recensioner från gästerna på Hultsfred Strandcamping. Det resulterade i utmärkelsen Travelers´choice 2021.

Foto: OLof Carlson

Hultsfred2021-05-21 22:00

Det säger Rickard Hägglund, som driver campingen intill sjön Hulingen tillsammans med sambon Erica Hammarlund.

Förra säsongen var deras första. I dagarna visade det sig att deras arbete med campingen lett till utmärkelsen Travelers choice 2021, som Tripadvisor delat ut årligen sedan 2002 och som baseras på gästernas betyg, omdömen och recensioner.

– Jättekul, kommenterar Rickard Hägglund. Sedan kom det väl egentligen inte som en överraskning, vi ser ju recensionerna som kommer in. Vi följer dem väldigt noga på både den webbplatsen och i appar, utöver att vi pratar med våra gäster när de är här.

– Det är ju viktigt att veta så de är nöjda och vill återkomma, tillägger Rickard Hägglund, som gläds över att turisterna i sina recensioner bland annat uppskattar bemötandet de får och att det är fräscht och prydligt på campingen.

Vad tror du utmärkelsen kan leda till?

– Vi hoppas förstås att det ska bidra till att fler kommer och bor här på campingen. Att folk lämnar recensioner så här är bland det viktigaste nu för tiden. Det är ju det alla kollar, var man ska bo, äta och uppleva, för att veta hur andra haft det innan.

Är det någon recension som lett till direkta förändringar, som utvecklat campingen för kommande gäster?

– Det har önskats fler ställen att fylla på vatten, det har vi åtgärdat, och i fjol fans det önskemål om att våra vattenaktiviteter skulle gå att boka. Numera är de bokningsbara, även online.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!