Cykelfest anordnas i Hultsfred i höst

UmgÄs och ha trevligt med personer som man kanske inte kÀnner sÄ vÀl. Det Àr ett av huvudsyftena nÀr Round Table laddar för Hultsfreds Cykelfest.

Joacim Johansson Àr med och arrangerar Hultsfreds Cykelfest 2023.

Joacim Johansson Àr med och arrangerar Hultsfreds Cykelfest 2023.

Foto: Privat

Hultsfred2023-08-14 05:00

Round Table Sverige Àr en ideell svensk förening som jobbar för att frÀmja vÀnskap, samverkan och förstÄelse mellan mÀnniskor. För organisationens lokala grupp i Hultsfred innebÀr detta att man arrangerar Ärliga sÄ kallade cykelfester dÀr deltagarna cyklar mellan varandras bostÀder under en kvÀll. NÀsta fest av den hÀr sorten Àger rum i Hultsfred den nionde september.

undefined
Joacim Johansson Àr med och arrangerar Hultsfreds Cykelfest 2023.

– Det blir tre olika stopp under kvĂ€llen. DĂ„ Ă€ter man förrĂ€tt, huvudrĂ€tt och efterrĂ€tt hemma hos nĂ„gra av de andra deltagarna. Tanken Ă€r att umgĂ„s och ha trevligt med folk som man inte kĂ€nner sĂ„ bra, berĂ€ttar Joacim Johansson i arrangörsgruppen för den 9 september.'

NÀr maten Àr uppÀten kommer samtliga deltagare att slÄ följe till antingen Folkets Park eller Musikpaviljongen i Hultsfred.

– Vilket av stĂ€llena vi ska vara pĂ„ beror pĂ„ vĂ€dret. Det som Ă€r klart Ă€r i alla fall att det kommer bli livemusik med bland andra Per Solberg och Per Backstad.

Joacim Johansson Àr ocksÄ noga med att poÀngtera att det Àr fritt fram att anmÀla sig till cykelfesten Àven om man inte har nÄgon att bilda par med.

undefined
SÄ hÀr sÄg det ut under fjolÄrets cykelfest i Hultsfred.

– Vi brukar hjĂ€lpa till med att para ihop personer som kommer sjĂ€lva. Det Ă€r inga problem.

Även deltagare som bor utanför centrala Hultsfred kan delta.

– I fjol hade vi deltagare frĂ„n Vena och FrĂ€msteby. DĂ„ ordnade vi med transporter sĂ„ att de ocksĂ„ kunde vara med och cykla inne i Hultsfred, sĂ€ger Joacim Johansson och tillĂ€gger att cykelfesterna brukar locka deltagare i blandade Ă„ldrar.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!