13 nya jobb - Vimmerby Tidning

13 nya jobb

2007-10-18 08:08

Det är högkonjunktur inom byggsektorn och Leiab i Mariannelund har fullt upp att göra. Därför anställer de nu tretton personer plus att de ska investera i nya maskiner.
- Leiab är ett välskött företag med fina produkter och duktig personal. Nu ska företaget bli ännu bättre, säger nye vd:n Johan Pettersson.

Första september blev 37-åriga tvåbarnspappan Johan Pettersson ny vd för Leiab Fönster AB. Han beskriver det som att komma till ett dukat bord och att det nu är dags att ta nästa kliv: Att förstärka organisationen för att hinna med allt på fabriken.
- Marknaden växer och Leiab har potential att bli ännu större om vi vill och orkar, säger Johan Pettersson och tillägger att trots att företaget växer så har de inga planer på att försvinna från Mariannelund.
Nej, det är här Leiab hör hemma. Just nu har företaget drygt 110 anställda och snart blir det ytterligare en produktionschef, en produktionsledare och elva arbetare. Det byggs just nu ett bås för den nya chefen och ledaren som ska jobba nära sin personal.

13 nya jobb

Genom att kommentera på Vimmerbytidning.se så godkänner du våra regler