Drömstart gav tre poäng

Gullringens GoIF är inne i ett rejält målstim. I tisdagens match mot Hvetlanda plockade man säkert med sig alla tre poängen efter att ha segrat med fyra måls marginal för andra matchen i följd.

Rasmus Bexell och Kevin Gaines gjorde två mål vardera mot Hvetlanda.

FOTBOLL2018-05-15 22:05

Gullringen fick en drömstart hemma på Gullemon. Redan efter sju minuters spel nickade Rasmus Bexell in öppningsmålet på ett inlägg av Dick Johansson. Bara fem minuter senare rasslade det i nätet ytterligare en gång för gulsvart.

Återigen var det Rasmus Bexell som höll sig framme och på halvvolley prickade han in 2–0 till hemmalaget.

– Verkligen skönt att få en sådan start på matchen. Vi är väldigt på hugget i början och gör det riktigt bra, säger Gullringens tränare Daniel Ohlsson.

I den 35:e minuten kom trean för Gullringen. Även denna gång var Bexell inblandad i målet då han nickskarvade fram bollen till Kevin Gaines som på friläge kunde rulla in 3–0 i bortre hörnet.

– Till skillnad från förra matchen var vi mer distinkta och tryckte dit lägena vi fick. Vetlanda har egentligen bara en målchans under första 45, menar Daniel Ohlsson.

I den andra halvleken gick hemmalaget ner sig lite med en tremålsledning i ryggen, men fortfarande var Hvetlanda inte särskilt heta. Med kvarten kvar av matchen låg gästerna på för att vaska fram ett kvitteringsmål. Men istället vände det åt andra hållet och efter klapp-klapp-spel mellan Kevin Gaines och Anwar Ismail kunde Gaines raka in 4–0 till gulsvart.

– Vi har haft lite problem i början med målskyttet men skönt att det lossnat nu. När vi hittat tillbaka till detta spel är vi jävligt svåra och tunga att möta, säger Daniel Ohlsson.

Bäst i Gullringen-laget denna afton var Rasmus Bexell med sina två mål och en assist samt Kevin Gaines som också han nätade två gånger om.

! Målskyttet. Nio mål – på två matcher. Ja, efter en knackig start har Gullringen verkligen fått fart på målskyttet.

? Misstag. I andra halvlek började gulsvart göra allt fler egna misstag. Kan straffa sig i andra matcher.

4–0

Gullringen–Hvetlanda DIVISION 4 Målen: 1–0 (7) Rasmus Bexell (Dick Johansson), 2–0 (13) Rasmus Bexell, 3–0 (35) Kevin Gaines (Rasmus Bexell), 4–0 (76) Kevin Gaines (Anwar Ismail)