Kvällens vildaste konsert

Den utan tvekan mest uppskattade artisten på schemat var Mwuana, som med ljusshow, musik och sanna ord fick publiken att nå sitt absolut vildaste tillstånd.

Mwuana lockade fram vildar i publiken

Mwuana lockade fram vildar i publiken

Foto:

Konsert2017-10-30 13:15

Det var knappt så att kravallerna kunde hindra de två skilda parterna från att gå samman, till en enda enorm fest.

Under sin första spelning på sin turné levererade Mwuana till fullo.

Med nya låtar dedikerade till människor i hans närhet kunde publiken relatera till allt som sas, och artisten själv kände att han var i precis rätt ståndpunkt att göra en bra spelning.

– Man vill inför första spelningen försöka behärska sig, och bli ett på scenen, och det kände jag att jag lyckades med. För mycket hybris blir bara problem, men alltid kändes rätt. Det kändes som att jag hade alla sinnena och mitt fokus med mig, säger Robin Nyström, mannen bakom artistnamnen Mwuana under en intervju.

Mwuana är en av Rookies gäster som slog igenom redan innan festivalen. Det stora genomslaget kom för två år sedan och efter det har det gått väldigt fort till där han är idag.

En stor del av livet tillägnas musiken, något som för artisten både är på gott och ont, men känslan av att gå upp på scenen, känslan som han fick idag, gör allting värt det.

– Ikväll kändes det precis som det skulle. Publiken, ljuset, min egen prestation var på topp, och jag fick till precis den känslan jag hoppades på, avslutar Robin Nyström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!