KISA

Det är ett välkänt faktum i bygden att Café Sommarro intar sommarscenen onsdagen efter midsommar, men i år var värmen tidig och det verkar onekligen som att många har längtat efter att besöka den natursköna platsen. Redan från dag ett vällde besökarna in och vid Frikyrkoförsamlingens första musikkväll var det fullsatt, med över 200 gäster, något som överträffar de senaste årens säsongsinledningar.

– Vi har verkligen fått en kanonstart, det är rejält mycket bättre än de tidigare två åren som jag har varit ansvarig för caféet. Det är jätteroligt och ett bevis på att Sommarro är ett populärt ställe, säger Maggan Andersson.

Artikelbild

| På grund av sjukdom fick Rebecka Hassel, ungdomspastor vid Kristallkyrkan i Vretstorp, blixtinkallas tillsammans med sitt band.

Under lördagskvällen var tanken att Eira och Rune Hultström från Nybro skulle stå för musiken, men på grund av sjukdom fick ungdomspastorn Rebecka Hassel och hennes band blixtinkallas.

– Vi har totalt åtta konserter i sommar och sex stycken återstår. Nästa är det Lasse och Rigmor Skogsén som bjuder på sång, berättar Jan Gustafson, pastor i Kisa Frikyrkoförsamling.