Vid parkeringen till Valö var det fullt av bilar då det under lördagen var dags för ytterligare en allsång på den vackra ön omgärdad av sjön Björkern. I skuggan under dansrotundans tak satt hälften av besökarna till allsången medan andra hälften tog plats vid de mer solbelysta bänkarna. Klockan blev slagen och allsångsledaren Katarina Jonasson hälsade alla välkomna.

– Har ni det hälften så bra som vi har det här, så kommer detta bli en fantastisk stund. Rycker det sen lite i benen så sitter ni ju på en dansbana, så det är helt okej att bjuda upp, säger Katarina Jonasson innan hon inleder med den första sången till tonerna från Leos keyboard och Görans elgitarr.

Denna elgittar bjöd även på solo till låten "Mona Lisa".

Artikelbild

| Publiken bjöds på en bred repertoar.

Allsången varierades sedan av allsång då publiken inte var sena med att klämma i till de gamla bekanta låtarna och till en mer dansant musik som framfördes av trion, både i form av sång och instrumentalt. Bland alla låtar som framfördes fanns bland annat den soligaste sommarvisan av dem alla "Idas sommarvisa". Vid serveringen var det full fart för personalen med att servera glass, dricka, mat och övrigt gott tilltugg till de sugna och varma besökarna.