Avslöjar: Klubbarna som jagar skyttekungen - Vimmerby Tidning - Avslöjar: Klubbarna som jagar skyttekungen
Fotbollsbloggen

Avslöjar: Klubbarna som jagar skyttekungen

29. september 2016 11:43

Nu var det ett bra tag sen senast! Men nu är jag tillbaka i en ny tappning som vi döpt till Sillysvepet!

Att Horn-Hycklinges IF`s och hela regionens skyttekung Marcus Oskarsson Johansson kommer vara glödhet under årets sillyseason är inte direkt förvånande.

Den gängliga 20-åringen har under årets säsong i Divison-5 Nordöstra gjort 29 mål varav 5 stycken från straffpunkten.

Bakom kulisserna har två klubbar redan börjat visa sitt intresse. Klubbarna det handlar om är Marcus morderklubb Kisa BK samt Gullringens GOIF där "MOJ" tidigare varit lyckosam.

Hur Marcus tänker har jag inte en susning om, det jag dock vet är att hans far tillika tränare Mikael "Putte" Johansson inte har något avtal med Horn-Hycklinge över nästa säsong. Sånt spelar ofta in när beslut skall fattas.

***

Hur ska Marcus Oskarsson Johansson göra då?

Jag tycker personligen att Marcus ska välja bort Kisa, Gullringen, Horn, Jag skulle bli mycket förvånad om ett lag som Vimmerby IF inte hör av sig. Man gör inte 29 mål i divison 5 om man inte har det där lilla extra. Möjligheten till utveckling på en 20-åring är enorm och där tror jag Vimmerby IF är den enda klubben som kan ta honom vidare till nya höjder. 

***

Enligt mig så har Horn-Hycklinge gjort det fantastiskt bra de senaste 2 åren. Men nu tror jag att det tar stopp. Spelare har lämnat mitt under säsong och flera spelare omges av rykten.

Bland annat så kontaktades målvakten Pontus Malmberg av Rimforsa IF i somras, jag tror den kontakten kommer tas upp igen när årets säsong är till ända. Varför? Rimforsa är tunna på målvaktssidan och ovissheten kring  Martin Perssons vara eller icke vara nästa år gör att man tvingas agera?

Ett nyförvärv till Horn skall enligt mina rapporter vara klart. Det är Lukas Lindberg som är muntligt överens om en övergång när fönstret öppnas. Lukas har representerat Kisa BK de senaste åren.

***

Vill ni tipsa mig om nyheter/rykten så kan ni maila mig på fotbollsbloggen@vimmerbytidning.se (Självklart så kan ni vara anonyma). Alla tips mottages tacksamt

Tack och Hej!

 

 

Lägg till kommentar