Gullringen jagar spelare - Vimmerby Tidning - Gullringen jagar spelare
Fotbollsbloggen

Gullringen jagar spelare

6. oktober 2016 12:05

Hej Hej!

 

Gullringen gjorde till slut en godkänd säsong efter en ruskigt svag inledning.

Nu vill man ta nästa steg och det genom att kontakta en hel del spelare i regionen.

Från Vimmerby IF Hoppas man kunna knyta upp Ola Lindblom och Jonathan Fält-Öhr. Ola har haft en strulig säsong med en massa efterhängsna skador som vägrat ge med sig, så på fotbollsplanen har han inte avlossat kanonen många gånger i år. Det har han däremot hunnit med hemma vilket resulterat i att Ola ska bli pappa så småningom (ett stort grattis till det!).

Fält-Öhr har varit ordinarie under året och där ger sig nog Vimmerby inte så lätt. 

Mina tankar. Eftersom dessa spelare är nyckelfigurer i Vimmerby så tror jag att VIF får behålla båda!

***

Från Kisa BK har Rasmus Bexell, Dennis Isaksson, Bell Maneetup blivit kontaktade. Rasmus Bexell (kapten i KBK) har öppnat för att röra på sig och då är det Gullringen som är alternativet.

Bell Manetupp, som gjorde en hel del framträdande i Kisa under året, sägs fundera på var han vill spela nästa år så den övergången kanske inte är otänkbar. Dennis Isaksson sägs vilja stanna i Kisa, men man vet aldrig.

Mina tankar. Jag tror att alla stannar, störst är risken att Rasmus Bexell lämnar, men då hans bästa vän Joakim Bronow spelar kvar i Kisa så tror jag att det fäller avgörandet till KBK:s fördel. Skulle Rasmus lämna Kisa så har jag full förståelse för det, de lojala spelarna får sällan någon uppskattning utan tas förgivet. Det kan ligga Kisa BK i fatet just nu!

***

Södra vi har Gullringen hittat många intressanta spelare då man kontaktat hela fyra spelare från den nyligen degraderade division 5-klubben (spelar i sexan nästa år). Spelarna det handlar om är Robin Hammar, Adrian Mathiasson, Jacob Paulsson och Tarek Bayazid.

Här ser "Hammargate" ut att få sitt slut. Han är nämligen muntligen överens med de Gul/Svarta. Hur det blir med de övriga vet jag inte. Södra Vi står utan tränare då Ronny Eriksson tackar för sig efter några år i klubben, sen lär degraderingen till division 6 göra sitt....

Mina tankar: Gullringen drar en jackpott och lyckas få samtliga, efter ett turbulent år i Södra Vi med en nedflyttning som grädde på moset så finns det risk för att gräset faktiskt är grönare på andra sidan.

***

Från Horn/Hycklinge IF jagar man Marcus Oskarsson Johansson som jag berättat om tidigare. Rasmus Stahlin?

Mina tankar: Nej jag tror inte att "Macke" går till Gullringen, jag tror att han behöver en större utmaning (läs Vimmerby IF) för att han ska lämna. Han har det trots allt rätt bra i Horn där han har lekstuga både på träning och match!

***

I HM IS så finner Gullringen tre spelare intressanta. Det handlar om Gustav Stejdahl, Emil Sjökvist och Theodor Berggren.

Mina tankar: Här har jag inga tankar då det är spelare som är helt främmande för mig.

***

Gullringen är även på jakt efter en tränare då Christian Simonsson tackat för sig. Ska jag chansa med två namn som kommer kontaktas så får det bli Peter Hellenstierna och Niklas "Dansbo" Falebrant. 

***

Då tackar jag för mig och önskar Gullringen lycka till i sin jakt på förstärkningar!

Kommentarer

Härligt att bloggen är tillbaka!

J

2016-10-19 11:19:22

Lägg till kommentar