Timrå plockar seger i premiären - Vimmerby Tidning - Timrå plockar seger i premiären
Bettingbloggen

Timrå plockar seger i premiären

11. september 2015 16:25

Här kommer ett gäng speltips inför helgen! Timrå, Chelsea och lite speedway.

TV-chanspengen

Ikväll är det premiär i Hockeyallsvenskan och där har jag hittat ett spel för er som ska titta på Leksand - Timrå IK, på CMORE SPORT klockan 19.00.

Jag vet att Leksand ofta är starka på hemmais, inne i Tegera Arena, men jag föreställer mig ändå att Timrå kan vara som ett par flugor framför dalahästarnas ögon - och vara jävligt jobbiga att möta.

Leksand kan nog också komma att visa lite premiärnerver inför sina hemmafans...

Dalmasarna är visserligen topptippade inför säsongen, men enligt mig ser inte truppen så stark ut. Förutom på backsidan med kaptenen Jonas Frögren i spetsen.

Timrå har en mycket ung och oerfaren trupp men med generalen Per Hallin som härförare kan de slå vilket lag som helst - med lite tur. Jag tror vi får se ett väldigt hungrigt Timrå som är taggade för premiären.

Båda lagen har skadefria trupper.

För den fega rekommenderar jag +1.5 på Timrå till 2.05. För den med lite råg i ryggen så är en rak tvåa intressant till 6,00.

Spel: Timrå +1,5 eller rak tvåa på Timrå till 6.00.

Säkert spel

Chelsea, i morgon (lördag) 13:45 på Goodison Park borta mot Everton.

Chelsea har inlett svagt och bara tagit fyra poäng på fyra matcher vilket så klart är underkänt. Everton har inte heller startat säsongen bra, så det är två svajiga lag som letar efter svar som möts.

Men jag anser att detta blir lite av en måstematch för Chelsea om de ska kunna haka på City i toppen. (Senast Chelsea spelade på Goodison Park slutade matchen 3-6.)

Spel: Chelsea rak tvåa till 2.00.

Chansliret

Niels Kristian Iversen, imorgon (lördag) 19:00 i Krsko, Slovenien där nionde deltävlningen körs på Stadion Matije Gubca.

Vinnarspel på Iversen är inte helt fel. Senast det var GP-Speedway i Krsko slutade Iversen fyra i Finalen (2013), där han mötte Hampel, Woffinden och Gollob i finalheatet.

Spel: Niels Kristian Iversen vinnare till 11.00.

Fotnot: Alla odds är hämtade från Bet365.